Love is in the air!


Skrevet av: | 18, Jul, 2013 | Kategori: Blogg, Featured
Tags: , ,

IMG_1949

Jeg hadde planlagt en uke i Jotunheimen. Den ene uken i sommer som jeg skulle ha barnefri. Sånn ble det ikke. En viss hund fant ut at hun skulle få løpetid 1,5 mnd tidligere enn ventet. Helt ærlig så kunne jeg ikke planlagt det bedre selv, det var godt å slippe å ha med sønnen på parringstur.

Vi dro avgårde så fort jeg så antydninger til å legge på halen ved berøring, det stemte greit i forhold til når vi hadde første parring sist, så jeg stolte på henne. De tre første dagene flørtet Kiyomi iherdig med Otto, i perioder var hun så voldsom at han ble lei og irritert. Det hadde jeg også blitt om noen stod og krafset meg hardt på ryggen for å få meg igang. Han smakte på henne hver gang hun gikk forbi, men var ellers relativt uinteressert.

På morgenen dag 15 hadde vi endelig første parring. Otto er høflig og forsiktig. I tillegg skal han være 100% sikker på å treffe før han setter igang. Han er ikke akkurat en voldtektsmann.

Bilde 1

Denne natten ble relativt urolig og for å få dem til å være litt stille slapp vi dem sammen igjen på morgenen og hadde nok en parring. Når vi slapp dem sammen igjen noen timer etter dette var Kiyomi bestemt på at nå var hun ferdig, mens Otto mente at hun fortsatt var klar for mer. Nå var det Otto sin tur til å prøve alle triksene i boka, kanskje mest av de som ikke står i en bok. Krafsing og poking på rumpa er vel ikke akkurat det damene drømmer om? De fikk en siste mulighet morgenen etter, men da var Kiyomi fortsatt totalt uinteressert.

Jeg er enormt takknemlig for at jeg har fått lov til å bruke denne flotte hannhunden! Kennel Hakushu venter forhåpentligvis valper i begynnelsen av September.

IMG_1964


Om:
Shiba i mitt hjerte siden 2010.
 

Søk