Ki-kullet er helsesjekket


Skrevet av: | 05, Aug, 2013 | Kategori: Helse
Tags: , , ,
IMG_4611

Hakushu Ki Aino (8 uker)

IMG_4628

Hakushu Ki Yari (8 uker)

Tenk at de har fylt et år! Det første valpekullet jeg noen gang har tatt imot. For en reise det var og fortsatt er. Jeg er så enormt glad for at jeg hoppet i det og fikk dette kullet. Utlært blir man jo aldri uansett og veien blir til mens man går. De har begge utviklet seg til å bli veldig flotte ettåringer og det jeg er mest fornøyd med er hvor velfungerende, trivelige og trygge de er. De har blitt så mye mer enn hva jeg forventet og jeg er enormt stolt.

Jeg setter stor pris på at Ainos eiere har helsesjekket ham, og håper fremtidige valpekjøpere vil gjøre det samme. Det betyr mye for meg å vite hvordan gemytt og helse er på valpene “mine”, at de i tillegg er vakre er selvfølgelig helt greit.

IMG_1899

Aino

PL: u.a

HD: A

AD: A

Bilde 4

Yari         Foto: Harriett SG

PL: u.a

HD: C

AD: A


Om:
Shiba i mitt hjerte siden 2010.
 

Søk