Sol, sløving og bading


Skrevet av: | 20, Jul, 2013 | Kategori: Uncategorized
Tags: , , , , ,

IMG_2015

I dag har vi kost oss sammen med Therese og Aïda. Først gikk vi en liten tur og alle jentene var veldig enige om at det var altfor varmt til å kunne bevege seg. Dronning Kiyomi fortalte hva hun syntes om varmen ved å gå inn i skyggen av en hekk og nekte å bevege seg derfra igjen. Både Yari og Aida var helt enige om at det var en god idè og brått lå hele flokken i grøfta. Da vi etterpå skulle gå en kjapp tur til butikken mente Kiyomi at det var best at hun bare fikk ligge igjen i skyggen på trappa.

IMG_2013

 

IMG_2012

 

Deretter tilbragte vi mange timer på stranda og stekte i sola. Jentene fant et par mennesker som kunne kose på dem og Yari svømte for første gang.

IMG_2011

 

IMG_2014


Om:
Shiba i mitt hjerte siden 2010.
 

Søk