En uforglemmelig tur


Skrevet av: | 03, Aug, 2013 | Kategori: Uncategorized
Tags: , , ,

I dag tidlig møtte vi Aurora og hundene. Vi sukket oppgitt over at det var grått og dryppet en og annen dråpe. Selvfølgelig var det ikke strålende vær når vi endelig hadde mulighet til å gå en tur sammen. Jeg pakket Oliver godt inn i vogna under regntrekk med deilig frokost og det hele og så gikk vi. Etter en veldig kort stund hørte vi torden i det fjerne og brått åpnet himmelen seg. Det ble raskt såpass heftig at vi ble nødt til å søke tilflukt i skogen. På det nærmeste var lynet rundt en km unna oss.

Da det roet seg bestemte vi oss for å fortsette, det verste måtte jo være over nå? Selv om vi var litt våte var det jo ikke kaldt. Vi nådde målet for turen, Stuvtjern. Yari fikk vist sine svømmekunster og hvor dyktig hun er til å apportere i vann. Den andre eller tredje gangen jeg kastet ut leken så snudde hun deimot ikke og kom tilbake, men fortsatte ut til en bitteliten øy. Det endte med at hun ble nødt til hoppe for å komme seg inn igjen, men hun lot leken ligge igjen. Jeg ba henne svømme ut igjen og hente den, men det hele endte med at jeg måtte bade ut til øya for å hente både leken og bikkja. Jeg kunne egentlig droppet å dra av meg noe av klærne, for jeg hadde ikke en tørr flekk igjen før jeg gikk i vannet heller.

Brått la det seg et tykt lag med tåke på vannet og i løpet av få sekunder var vi tilnærmet pakket inn i tåke. Himmelen åpnet seg på nytt og Tor hørtes sint ut. Vi innså at nå var det bare å forte seg tilbake igjen til bilen. Grusveiene vi gikk på ble omgjort til en stor elv og tåken var så tung at vi nesten kjente vekten på skuldrene våre. 2,5 time på tur i noe som nok var sommerens desidert verste vær så langt. Takk for fin tur, Aurora!


Om:
Shiba i mitt hjerte siden 2010.
 

Søk