Tålmodighet er en dyd..


Skrevet av: | 06, Aug, 2013 | Kategori: Uncategorized
Tags: , , ,

Magefølelsen min har sagt at det er valper inni den deilige magen til Kiyomi. Hun spiser godt, har lagt på seg litt og vil helst stort sett sove. Med andre ord, hun sparer selvfølgelig på energien til det som vokser og gror. Hun legger seg gladelig på ryggen og viser frem magen med et megetsigende, stolt blikk. Likevel var ikke dette nok for meg, jeg hadde et behov for å vite helt sikkert. Et behov for å begynne å forberede meg mentalt på smått eller få skuffelsen så fort som mulig istedenfor midt i studiestart.

Litt sånn på sparket bestilte jeg time til ultralyd, og litt sånn på sparket så fikk jeg selskap av Sandra. Hun kom såpass tidlig at vi rakk å gå en liten sving med alle jentene først, og se de er så fine sammen!

For å ta ultralyd måtte magen friseres litt for å lettere få sett noe. Hun syns nok det er deilig om (når?) varmen kommer tilbake!

Først skulle hun lokalisere blæren deretter skulle hun manøvrere seg rundt og se om det fantes noe inni der.

Men det første som dukket opp så omtrent slik ut:

Det ER valper inni den deilige magen, og jeg gleder meg stort til tiden som kommer!


Om:
Shiba i mitt hjerte siden 2010.
 

Søk