Valper født 2. September


Skrevet av: | 09, Sep, 2013 | Kategori: Blogg
Tags: , ,

Jeg trodde ikke de skulle komme før rundt 6.-7., helt ærlig. Hun gikk jo så lenge forrige gang. Så valpekassa var på plass, men hun hadde ikke fått ligget den inn skikkelig. Hun var IKKE fornøyd med mitt valg av fødested. Der skulle hun IKKE føde. Hun gikk ut på gangen og så frustrert på meg, jeg måtte jo skjønne at det ikke var bra nok! Hun ville jo ha biabedden!

Jeg var for treg med å skjønne det, så hun spratt opp i sengen min, det var visst det nest beste. Hun satte seg til, men jeg rakk heldigvis å løfte henne ned igjen. Vannet gikk i det jeg løftet henne ned. Jeg hadde allerede vært i kontakt med Marita som skulle få være med og informert om at jeg trodde hun var igang. Hun skulle bare kjøre fra Oslo og ut hit, men gikk glipp av den første valpen. Den andre var på vei da hun kom, den tredje kom raskt etter. Det virket det ikke som Kiyomi jobbet for å få han ut engang. En liten pause før den fjerde kom, det gikk også veldig greit.

Fin fødselsvekt på alle fire. 252 g, 248 g, 228 g og 266 g.

Hannhund 1

Hannhund 1 og 2

Hannhund 1, 2 og 3

Hannhund 1, 2, 3 og 4


Om:
Shiba i mitt hjerte siden 2010.
 

Søk