Blodspor 1. Mai


Skrevet av: | 02, May, 2014 | Kategori: Blodspor, Featured
Tags: , , , , ,

Torsdag 1. Mai dro vi tre jenter og fire shiba ut i skogen for å gå blodspor. Førstemann ut var denne karen, Raiden fra Shitenno-kullet. Det var første gangen, men han syntes både blodet og skanken var voldsomt interessant og brukte nesa si godt. I begynnelsen følte han nok at skanken kom til å sparke han i fjeset, så han passet på å lukke øynene hver gang den beveget seg. Etter hvert skjønte han at denne var vanvittig kul, spesielt når både mamsen og søsteren lekte så ivrig med sin og nektet å dele med han.

Stolt gutt som bar skanken hele veien fra sporet og tilbake til bilen. Og et par bilder til av kjekkasen:

Den mest drevne føreren, IA, valgte å ta med seg sin mest usikre blodsporer, Pippi. Hun går vanvittig bra på viltspor, men søker ofte støtte når de sporer blod. Det ble lagt et enkelt motivasjonsspor som hun virkelig ikke kunne gått bedre. Hun jobbet godt og ivrig i sporet med en stolt og fornøyd fører. Noen bilder av Pippi.

Nestemann ut var Yari, hun fikk et spor som gikk over mange bekker etc. Hun var tent og ivrig og vi begynte i et altfor høyt tempo, hun sporet godt når hun var på sporet, jobbet fint i avhoppene og tok seg et par turer av sporet for vilt. Vi fant fersk haremøkk et av stedene hun forsvant av sporet. Jeg har en del å jobbe med i forhold til å følge med etter blod på bakken og å lese når hunden forsvinner på viltspor, men jeg tror det kan være håp for meg.

Kiyomi fikk også et lengre spor. Jeg jobbet anstrengt med å holde tempoet hennes nede fra starten da hun var like ivrig som Yari var. Hun sporet godt og stort sett veldig presist, jobbet fint på avhoppene, men gikk på overvær siste 30-40 meterne inn til skanken. Jeg må bli flinkere til å stole på henne, senke skuldrene og slappe av. Det er stort sett jeg som har noe å jobbe med i denne ekvipasjen også.

Vel tilbake ved bilene kikket vi på klokken og innså at vi hadde vært rundt fem timer ute i skogen. Takk for hyggelig selskap, håper vi kan gjenta det snart!


Om:
Shiba i mitt hjerte siden 2010.
 

Søk