Jegerprøven er bestått


Skrevet av: | 16, May, 2014 | Kategori: Blogg
Tags: , , , , , , ,

Skjermbilde 2014-05-16 kl. 11.34.35

Jeg har lenge tenkt på at det hadde vært spennende og interessant å ta jegerprøven. Mest av alt fordi jeg håper det kan gi meg en ny og annerledes opplevelse av naturen, både med og uten hund. De siste ukene har jeg vært på jegerprøvekurs flere kvelder i uken og har lært mye nytt om både jakt, jakt med hund, våpen, dyrearter, lover og regler og jeg har skutt med hagle for første gang. Det har vært veldig interessant og nå ser jeg frem til å lære mer, for jeg er på ingen måte utlært etter noen kvelder på kurs, det er nå moroa begynner.

I går besto jeg jegerprøven og er nå “jeger”. Gleder meg veldig til nye opplevelser fremover!

Skjermbilde 2014-05-16 kl. 11.34.14


Om:
Shiba i mitt hjerte siden 2010.
 

Søk