Besøk av Zoko


Skrevet av: | 19, May, 2014 | Kategori: Blodspor, Featured
Tags: , , , , ,

Jeg hadde godgutten min Zoko på besøk for noen dager forrige uke. Yari ble gjerne med på leken, mens Kiyomi helst ville bryte det opp og ha ro i heimen. Etter første kvelden her så skjønte han at det ikke var nødvendig å leke absolutt hele tiden, Yari var jo her fortsatt etter at han hadde slappet av og sovet litt også.

Dagen han skulle reise hjem igjen var jeg så heldig at Therese hadde lagt ut et nybegynnerspor til han, så han fikk prøve seg på det også. Jeg syns han tok det greit, skjønte greia med blodet etter hvert og etter å ha koset og smakt en del på skanken syns han også at det var kult å leke med skanken.

Vi fikk også knipset et par fine bilder av kjekkasen!

 


Om:
Shiba i mitt hjerte siden 2010.
 

Søk