Blodsporprøve 19. Mai


Skrevet av: | 19, May, 2014 | Kategori: Blodspor, Featured
Tags: , , , , , , , ,

Yari

I dag gikk Yari sin første blodsporprøve. Det var varmt i lufta og hun har ikke gått et nattlangt spor siden i fjor sommer. Dette hadde ligget fra rundt 20 kvelden før og vi begynte å gå det ca 15.30. Hun gikk av sporet noen ganger og jeg kunne ønsket at hun jobbet bedre i tapsarbeidet. Hun var tydelig påvirket av de 23 varmegradene og virket åpenbart sliten når vi nærmet oss slutten.

Jeg merker at jeg har lært mye og har blitt mye flinkere til å lese når hun går av etter andre ting eller når hun bare surrer. Hun var noe ukonsentrert, men jobbet alt i alt ganske godt. Vi har fortsatt en del å jobbe med, men vi fant da sporslutten helt på egen hånd.

Dommerens kommentar: Litt ukonsentrert og litt høyt tempo til å begynne med, men kom i mål på en bra måte.

2. Premie

 

Kiyomi

Kiyomi gikk sin andre og årets første prøve i dag. Hun begynte helt håpløst og gikk av sporet ganske med en gang, men når hun jobbet seg innpå igjen etter første detouren gikk hun veldig godt. Hun hadde flere steder hvor hun var litt av, men jobbet seg veldig godt innpå igjen på egenhånd. Et par steder måtte vi stoppe opp for at jeg skulle komme meg løs fra noen torner og vel fremme ved sporslutt plukket jeg ut et par torner fra fingrene mine. Hun tok også et par snackspauser og knasket noe beinrester et par ganger.

Dommerens kommentar: En meget god ekvipasje i et meget varmt vær.

1. premie


Om:
Shiba i mitt hjerte siden 2010.
 

Søk