Blodspor 1. Juni 14


Skrevet av: | 01, Jun, 2014 | Kategori: Blodspor, Featured
Tags: , , , , , , , , , ,

Etter å ha invitert til blodspordag på Shiba Norden ble vi til slutt syv tobeinte og ni firbeinte som skulle ut i skogen og gå spor i dag. Inklusive “æresshibaen” Nico (den lille svarte dotten). Jeg ble veldig imponert over lille Nico på bare 8 uker, hun tok det hele på strak arm, noe jeg er sikker på at hun kommer til å gjøre med alt annet de kommer til å dra henne med på etter hvert. Og det var spesielt hyggelig at Tone og Hamako kom hele den lange veien fra Arendal (-isj?) for å bli med!

Hamako

Både Kuro og lille Nico sporet blod for første gang i dag, begge med en positiv erfaring og opplevelse.

Kuro

Nico

Laila var veldig fornøyd med det Taka fikk til i sitt spor. Og Taka var veldig fornøyd med den deilige, blodige hjortefoten som lå i slutten.

Lille Lykke, som ikke er så liten lengre fikk gå et NBF-spor og plukket tre av fire pinner.

Sandra og begge sirkusjentene fant også sporslutten, den ene veldig fornøyd med skanken og den andre mest fornøyd med selve sporinga.

Imouto og Aiko

Begge mine fikk selvfølgelig også spore i dag. Yari brukte litt tid på å komme igang i dag og rotet en del til tider. Jeg tror hun var ganske påvirket av varmen, akkurat som på sporprøven forrige uke. Vi fant etter mye om og men sporslutten, men jeg er ikke spesielt fornøyd med hvordan hun sporet i dag. Hun selv derimot var veldig fornøyd! Se hvordan hun smiler!

Kiyomi sporer stødigere og ryddigere enn datteren og har jo også en del mer erfaring. Det er mye lettere for meg å senke skuldrene og stole på henne. Ingen av jentene mine går i sporets kjerne hele tiden og det er veldig interessant å se andre hunder spore på veldig forskjellige måter i løpet av en dag som denne. Hodet mitt kjennes ganske tomt etter at jeg til slutt har vært gjennom tre spor to ganger og to spor en gang.

Det bør vel kunne kalles en vellykket spordag når en kommer hjem solbrent og maurspist og finner granbar i trusa? Flere bilder i dette albumet.


Om:
Shiba i mitt hjerte siden 2010.
 

Søk