Pinscherklubbens blodsporprøve 21. Juni


Skrevet av: | 21, Jun, 2014 | Kategori: Blodspor, Featured
Tags: , , , , , , , , ,

I dag avholdt Norsk Pincherklubb ordinær blodsporprøve ved Veslesjøen i Årnes. Vi ble trukket ut til å gå for dommer Jan Erik Haugen og fikk det 5. sporet hans. Kiyomi var “på jobb” omtrent fra jeg slapp henne ut av bilen i området hvor sporene våre lå. Først fikk de to første gå, før vi og to andre ekvipasjer gikk ut i skogen sammen og vi ble sittende og vente. Kiyomi klaget og peip litt og fulgte nøye med på lyder av de andre ekvipasjene som trasket i skogen. Dette kunne gå alle veier; enten så ble hun sliten av å “jobbe” så lenge før vi skulle gå sporet, eller så ble hun så høy på sporet at det gikk dårlig eller det siste – at hun jobber kjempegodt hele veien. Utrolig nok endte hun på det siste alternativet og gikk et knakende godt spor!

Hun jobbet godt hele veien. Skjekket ut et musebol og noe annet som luktet godt, men tok villig opp sporet og tok oss helt til slutten, hvor hun var veldig fornøyd med å finne skanken! Dommer og sporlegger skrøt veldig av oss og magefølelsen var god. Hun var en av de beste shibaene de har sett. Jeg er så vanvittig stolt av hva vi har fått til sammen!

Av 22 startende ekvipasjer endte 11 med 1. premie. 6 av disse m/HP. Et par nye viltsporchampioner ble det også. Det var mye gode resultater og mange gode ekvipasjer i dag! Gratulerer til alle med strålende resultater!

Kiyomi fikk utmerket på alle punkter i kritikkskjemaet og dommerens kommentar lyder som følger:

En sikker og spornøye hund. Ute og sjekker noen musehull uten at dette skaper noe problemer for hunden. 20 min tar det å gå sporet. Lettlest hund som liker å jobbe. 

1. premie med HP!!


Om:
Shiba i mitt hjerte siden 2010.
 

Søk