0. premie


Skrevet av: | 26, Jun, 2014 | Kategori: Blodspor
Tags: , , , , ,

Etter helgens supre resultater tok jeg en telefon til dagens dommer, Lars Hjelmtvedt, fordi jeg fikk litt blod på tann. Han var så grei at han satte opp en prøve til oss allerede i dag. Det har plaskregnet store deler av dagen. Vi slapp i alle fall unna plaskregn, lyn og torden mens vi gikk sporet.

Jeg var småstresset og sliten etter jobben, og Kiyomi var heltent på sporstarten. Jeg klarte ikke å senke skuldrene, så når hun begynte å surre litt i en vinkel, fant noen gamle beinrester, det dukket opp en trostunge, alt dette på kort tid og et lite område, så hadde jeg skuldrene oppe ved ørene. Når jeg da trodde hun gikk bortpå beinrestene igjen så dro jeg henne vekk og prøvde å fortelle henne at sporet ikke gikk der, men det gjorde det jo….

Bilde fra sporslutt på NPK’s prøve.

Så, vi får etter en del surring og litt turgåing (og en konstatert 0.) lov til å gå innpå det som var igjen av sporet, sikkert 3-400 meter, hvor hun stort sett sporer godt. Hun er spornøye, sjekker en del utenfor og vil helst få med seg hele skogen i tillegg til sporet. Vi prøver igjen om ikke altfor lenge. Hun elsker dette her!

Sporstart: Meget godt

Tempo: Meget godt

(Og mere fikk vi ikke…)

Dommerens kommentar:

Fører trekker hunden av spor i arbeid med søk, hund og fører legger så ut på tur som trekker vekk fra spor. 

0. premie


Om:
Shiba i mitt hjerte siden 2010.
 

Søk