Ki-kullet to år!


Skrevet av: | 05, Jul, 2014 | Kategori: Blogg
Tags: , , ,

En sommermorgen for to år siden kom de til verden. Først min fine Yari, deretter en hann som vi ikke fikk liv i og til slutt Aino som var sterk og full av liv. Det var en fantastisk opplevelse å se de to vokse de første ukene her hjemme, og det har vært veldig fint å se dem vokse i familiene sine siden. Yari her hos oss og Aino sammen med Lisbeth og Rune.

Kiyomi og Aino

NJV-13 Hakushu Ki Aino

Aino var på ingen måte påtenkt som en showhund, men når de først har blitt med på utstilling har han gjort det godt! Han ble Norsk Juniorvinner 2013 og på spesialen nå i Juni ble han Beste unghund og 2. beste hann med res.cert! Jeg gleder meg likevel mest over de bildene og oppdateringene som deles fra turer og hverdager. Det kommer så tydelig frem at han er en meget viktig del av familien og ikke minst høyt elsket! Jeg tillater meg å “stjele” og dele noen bilder av han.

HEJV-13 FIJV-13 Hakushu Ki Yari

Min lille Yari har i mine øyne blitt omtrent alt man kan ønske seg i en shiba og jeg føler meg utrolig heldig som har henne som en del av min lille familie. Hun er fantastisk med folk, unger, hunder, valper, i det hele tatt helt fantastisk. Hun har også gjort det godt i utstillingsringen med to juniortitler, et par cert og et par res. cert i meget stor konkurranse. Hun sporer også relativt godt og jeg gleder meg til å se hva vi får til sammen i skogen etter hvert. Foreløpig har vi klart å gå inn til en 2. premie på blodspor.

Aino og Yari

 

 


Om:
Shiba i mitt hjerte siden 2010.
 

Søk