Spordag med Hakushu-gjengen


Skrevet av: | 11, Aug, 2014 | Kategori: Blodspor, Featured
Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Kaizer, Raiden, Zoko, Kiyomi, Yari, Aino

Vi samlet oss ved Trollvann for en spordag 8. August. Det ble også bading, lek og litt tur i løpet av dagen. Det er interessant å få se såpass mange av Kiyomi-avkommene spore og kunne sammenlikne. Noen har selvfølgelig mer erfaring enn andre, men de har alle sporvilje og anlegg for dette.

Aino fikk en enkel intro. Han tok sporet raskt og skjønte hva han skulle gjøre. Gikk seg såvidt av en gang, men søkte seg fint tilbake på sporet. Skanken i sporslutt var derimot ikke helt den store suksessen. Jeg fikk inntrykk av at det ga mersmak!

Kaizer, hvilket potensiale! Han er nok muligens den som imponerte meg mest av alle seks, en fantastastisk sporvilje, nøyaktig og med bra tempo. Det ser så lett ut når man kan det!

Raiden var nok sliten etter en hel dag ute. Han begynte veldig fint, datt litt ut da sporet krysset en sti, men fant med litt hjelp sporslutten.

Zoko har et forrykende tempo og må holdes igjen stort sett hele veien. Han ville helst rett frem i en vinkel, men etter å ha blitt holdt igjen så fikk han jobbet seg rundt og fant rett vei. Bortsett fra fullbom i den vinkelen sporer han presist og veldig fint.

Yari sporer i dag bedre enn på lenge. Begynner veldig fint, men når vi kommer oppi bakkene der rådyrene nettopp har trasket så prøver hun å gå videre på ferskspor. Hun blir “tvunget” videre et par ganger og jobber fint igjen mot slutten.

Kiyomi har jeg ikke engang bilde av. Hun ville helst spore “the real deal”, men kunne til nøds spore litt blod iblant. Fant sporslutt, men var totalt uinteressert i denne. Hun ville helst på rådyrjakt.

Takk for en fantastisk dag, og takk for at dere lar hundene deres prøve det de er laget for! 

Her finner du mer bilder fra dagen.


Om:
Shiba i mitt hjerte siden 2010.
 

Søk