Vellykket parring!!


Skrevet av: | 11, Nov, 2014 | Kategori: Blogg

 

Etter ganske mange måneder med venting på løpetid, ganske mange “løpetidsdanser” og stort sett alt annet som ikke fungerer for å få igang løpetiden, så kom den endelig! Bare et par mnd senere enn ventet. Ettersom Kiyomi har blitt parret på ganske forskjellige tidspunkter tidligere så ønsket jeg ikke å ta noen sjanser og kjørte avgårde for å hente Oskar på dag 13 i løpetiden.

Yari hadde løpetid samtidig, og med to løpetisper og en hannhund i hus har det vært nok å henge fingrene i, spesielt med tanke på at Oskar aller helst ville ha Yari. Det endte med at Yari fikk dra bort på en liten ferietur og dagen etter hun dro fikk vi endelig en parring. På dag 19 i løpet. Vi tilbragte formiddagen hos Sandra og de fikk være alene i hagen uten spesielt høye forhåpninger om at noe skulle skje. Etter litt hørte vi lyder fra hagen og ganske riktig, der hang de. Ved et uhell klarte Imouto (selveste World Police) å komme seg ut og ta en kontrollrunde for å se at alt gikk riktig for seg, hun så ganske bekymra ut et øyeblikk. Om du ser nøye etter, så ser du henne i vinduet der hun har full oversikt. Dette ble eneste parringen.


Om:
Shiba i mitt hjerte siden 2010.
 

Søk