Rampevalpene er ankommet!


Skrevet av: | 13, Jan, 2015 | Kategori: Uncategorized

Rundt klokken tre natt til 08.01.15 ble jeg vekket av Kiyomi som på uviss måte hadde kommet seg opp i sengen min. Hun liknet en stor pære og hadde jeg ikke visst bedre så hadde jeg trodd at hun hadde spist en hest. Hun brukte litt tid på å komme skikkelig igang med fødselen, men heldigvis finnes det alltids noen gale hundemennesker å ringe midt på natten når en brått blir en litt overbekymret hundemamma. Takk, Lill og Helene!

Som forrige gang bestemte hun seg for at Biabeden var det rette stedet å føde. Første valpen kom 05.14, Ronja (222 g). Deretter kom resten med passende mellomrom Dennis (05.50, 252 g), Pippi (06.27, 262 g), Lotta (07.20, 254 g) og til slutt Emil (07.29, 244 g).

Oliver våknet etter Pippi ble født. Vi hadde kost og kjent masse på magen kvelden før fødselen, da han fikk se dem kommenterte han med et kjærlig blikk at “Det var jo de som sparka inni magen”. Deretter fikk han oppleve sin første valpefødsel da han satt i sengen min og så på at Lotta kom til verden.

Jeg er overveldet, tenk at det ble fem fantastiske og friske (!) valper. Kiyomi er en fantastisk mor. Det er fin vekt på alle, alle er aktive og spiser bra. Jeg gleder meg til stuen atter en gang er fylt med rampevalper med rakettben som farer over gulvet. <3

Følg med på valpespam på instagram: http://instagram.com/__kiyomi__/


Om:
Shiba i mitt hjerte siden 2010.
 

Søk