En “snartur”


Skrevet av: | 05, Jan, 2017 | Kategori: Blogg, Doggies, Featured, Valper
Tags: , , , ,

I September hadde Yari løpetid, og ettersom jentene endelig samkjørte og timet relativt likt de to forgående løpene så ventet jeg at Kiyomi skulle begynne like etter. Etter mye venting, tanker om at jeg muligens kunne ha oversett løpetiden og påfølgende tanker om at jeg UMULIG kan ha oversett løpetiden sånn som hun skriker etter mannfolka når det virkelig står på så kom endelig den etterlengtede løpetiden tidlig i Desember.

Timingen var upåklagelig og turen ned for å levere måtte gjennomføres på et døgn. Følte meg smågal når jeg passerte Malmö, så over sundet til Danmark og tenkte at “Så langt syd i Sverige har jeg aldri vært før”. Vi ankom da det begynte å skumre, så det finnes ingen bilder fra det første møtet med kjekkasen. Etter en rask omvisning på gården og det obligatoriske møtet med tjuren Sten fikk jeg hilse på vakre Mirai (S UCH Mara-shimas Kinkei Za Mirai)

Etter å ha kjørt den lange veien var det godt å se at Kiyomi virkelig falt for den utkårede. Hun slo på sjarmen, flørtet og lekret seg. Jeg forstår henne godt – han er lekker. Han er også meget trivelig, imøtekommende og relativt laid back. De dro igang et par runder med lek og hadde det veldig hyggelig sammen, men det var åpenbart ikke dagen helt ennå. Ettersom jeg måtte på jobb igjen allerede morgenen etter var det bare å sette seg i bilen for å kjøre den lange veien hjem – uten hund.

I dagene som kom fikk jeg hyggelige oppdateringer om hva som foregikk der nede i syd.

“Allt bra, hon äter ock verkar glad.”

“Bara lek, men testar imorgon igen.”

“De lekte länge idag men han är inte intresserad ännu.”

Søndag 18. Desember kom endelig oppdateringen jeg håpet på, parring med 20 min heng. De fulgte opp over de neste dagene med parring både 20. og 22.

15591995_1698290790484034_1720893540_n

 

På ettermiddagen den 22. kunne jeg endelig starte juleferien og sette meg i bilen for å hente henne hjem. Med godt selskap i bilen ble turen både lettere og mer minneverdig. Etter over et halvt døgn i bil, lister over kjendisenes kreative navnevalg, diskusjoner om kullnavn, diverse junk food, en minneverdig teltovernatting, frokost med familien Noven, å bli møtt med lykkehyl av min kjære hund, en håpløs fotosession med to motvillige hunder og mye mer, så rakk vi heldigvis hjem til jul.

Nå er det bare å vente og krysse fingrene for at “Syd, sol og sex” gir smått i valpekassen medio februar.

IMG_0097


Om:
Shiba i mitt hjerte siden 2010.
 

Søk