Om Oss


12080031_10156081315225532_3985914863595256616_o

I en tomannsbolig på Tranby, der finner du meg. Her bor jeg sammen med sønnen min som ble født høsten 2011 og de to røde prinsessene mine, Kiyomi og Yari.

Jeg har alltid hatt veldig lyst til å ha hund, men det var først tidlig i 2010 at det endelig passet. At valget falt på shibaen er helt ærlig litt tilfeldig, men det var definitivt riktig.

Jeg har stor interesse for innlæring, pedagogikk og metoder. I perioder har jeg trent relativt aktivt agility med Kiyomi, men nå for tiden lever vi et “normalt” familieliv. I 2012 tok jeg NKK’s Instruktørkurs, men kan foreløpig ikke smykke meg med tittelen instruktør ettersom vi ikke har oppnådd det som trengs i konkurranse. I tillegg til agility har vi trent en del lydighet, sporet en del blod og prøvd mye annet moro, som lurecoursing og rallylydighet. Jeg er opptatt av å vise at en kan gjøre mer med en shiba enn å gå tur og håper at vi kan vise oss mer frem etter hvert.

Det er kanskje ikke så lett å gjette, men jeg er også over gjennomsnittet interessert i genetikk og arv. Da det viste seg at Kiyomi også som voksen fortsatte å være både vakker og snill ble det naturlig for meg å prøve meg som oppdretter.

Hvorfor Hakushu?

Jeg ønsket at kennelnavnet skulle si noe om hva jeg ønsker at hundene herfra skal være. Tanken er at hundene herfra kan fortjene applaus i flere sammenhenger – i utstillingsringen for sitt vakre utseende, i konkurransesammenheng for sin arbeidslyst og samarbeidsvilje, men kanskje aller mest for å være stjerne i sitt eget “hverdagsshow” med sprell, fantestreker, kos og nærhet – og med dette å gi latter, glede og kjærlighet til menneskene sine. Hakushu er japansk for “applaus”.

IMG_7818

Søk