Yari


Foto: Harriett Skogen Gleditsch

N SE UCH HEJV-13 FIJV-13 Hakushu Ki Yari 

Stamtavle

Født: 05.07.2012

HD: D

AD: A

Patellaluksasjon: Normal

Kjent mentalstatus

 

Yari er kennelens førstefødte. Hun er vokst opp med Oliver rundt valpekassen fra første dag. De leker, koser og krangler som søsken. Barn er favorittmenneskene hennes, men de fleste mennesker kan godt få fotspor oppover klærne enten de vil det eller ikke.

Hun har ikke helt skjønt dette med ball, slik som moren, men hun liker å ha drakamp om ting både med meg og Oliver. Hun tilpasser også kraften hun legger i det til hvem hun leker med. Hun liker også å jage ting. Spesielt er hun interessert i fugler og dreper dem om hun får muligheten. Det samme gjelder mus og lemen. Og sikkert annet smått.

Hun var i en periode såpass redd for å bli våt på bena at hun gjorde alt hun kunne for å ikke tråkke i søledammer. Dette har snudd, hun elsker vann og har også begynt å svømme og apportere i vann. Hun er en hund som tar stort sett alt av opplevelser på strak arm.

Yari har etter hvert fått spore litt blod og gikk til en 2. premie på den første prøven sin. Vi ser frem til fortsettelsen.

Hun tok storcertet bare ni mnd gammel og fortsatte å gjøre det relativt godt som junior med nok et cert, et res.cert og to juniorvinnertitler. Helgen etter toårsdagen ble hun norsk champion og helgen etter ble hun også svensk champion.

Søk